Porta celebra la festa major “per seguir endavant”

Can Verdaguer serà l’únic emplaçament festiu per garantir millor les mesures sanitàries

La comissió veïnal ha decidit tirar endavant la Festa Major de Porta, però en un format petit i controlat, gairebé simbòlic. La intenció és mantenir viu l’esperit del barri, al mateix temps que ofereixen un respir als artistes que han contractat. El programa preveu una desena d’actes per a totes les edats durant tres dies, entre divendres 18 i diumenge 20, amb un únic escenari, la masia de Can Verdaguer. La resposta del barri ha estat molt bona i les reserves s’han anat esgotant ràpidament.

És de moment la primera de les festes veïnals que se celebren a Nou Barris enguany. La resta, fins ara, s’han suspès. Però la comissió de festes de Porta ha considerat que era necessari mantenir la festa, com a un símbol de lluita de les entitats i veïns del barri: “Com a mínim volíem deixar constància que no ens hem d’aturar. El que fem, les activitats que fem tenen més simbolisme en l’aspecte de pensar que ho hem de fer per seguir endavant.”,  afirma Joan Carles Bretones, membre de la comissió de festes de Porta. Per aquest motiu han dissenyat un programa pràcticament simbòlic, en què totes les edats troben alguna activitat, i amb un aforament d’entre 15 i 20 persones màxim.

Can Verdaguer serà l’únic emplaçament de la festa enguany. La comissió ho va decidir així per poder complir amb totes les mesures sanitàries recomanades. “La idea era continuar fent activitats allà on fos. – explica Marian González, la directora centre cívic Can Verdaguer-  I en el moment que vam decidir que ho fèiem en petit format a Can Verdaguer, perquè tenim la seguretat que tot estarà controlat, es va poder tirar endavant la festa.” La festa durarà tres dies, de divendres a diumenge, i bona part de les reserves ja s’han exhaurit.  “Tenim concerts divendres i dissabte, i després dissabte i diumenge matí activitats infantils, contes amb saxo dissabte a la tarda, i havaneres per finalitzar el diumenge”,  afegeix Elsa Ramos, informadora centre cívic Can Verdaguer.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies