Un passeig per les lluites històriques de la Trinitat i la Prosperitat

L’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris organitza un recorregut explicat pels escenaris de reivindicacions veïnals

Els membres de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris tornen als carrer per difondre la història dels nostres barris. Avui caminen pels carrers de la Prosperitat i les Trinitat Nova i Vella, per recordar les lluites urbanes que van iniciar els veïns i veïnes per millorar les condicions de vida i per aconseguir equipaments bàsics als anys 60 i 70. Aquesta passejada, de fet, és un dels actes que serveix per commemorar els cinquanta anys del moviment veïnal a Nou Barris.

La passejada arrenca en principi a les 10h amb totes les places amb reserva prèvia esgotades. Però l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris ha volgut obrir el recorregut a tothom de forma virtual, de manera que es podrà seguir l’itinerari i les explicacions a través del Facebook de l’entitat, on han anunciat que emetran en streaming entre les 10 i les 13h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies