El Mercat de la Mercè estrena façana al passeig de Fabra i Puig

L’entrada llueix un aspecte més modern com la resta d’accessos remodelats

La façana del passeig de Fabra i Puig del Mercat de la Mercè ja està descoberta i llueix un aspecte més modern. Una nova estructura de lames de fusta, que recorda les persianes dels comerços antics, cobreix ara la façana i genera també un petit porxo al llarg de l’equipament. Aquesta estètica ja s’havia aplicat als altres dos accessos del Mercat.

La reforma té com a principal objectiu donar més visibilitat al mercat i protegir els vidres de la radiació solar.  La imatge és ara més moderna i en sintonia amb l’interior de l’equipament. Per fer el canvi s’ha fet servir material natural, la fusta, en referència al producte fresc del mercat.

A banda de les actuacions a la façana, s’han renovat també els paviments i les portes d’accessos, així com la il·luminació de les zones d’entrada i sortida. El pressupost total de l’obra supera els 240.000 euros. La reforma s’ha dut a terme en tres fases i tot i l’aturada pel confinament, s’ha pogut acabat segons els terminis previstos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies