La Mercè s’apropa a Nou Barris

Diversos escenaris del districte acolliran aquests dies música, circ i fins i tot el piromusical

Aquest any vivim una edició especial de La Mercè a causa de la covid, però la festa no s’ha aturat. I en el cas de Nou Barris, si altres anys ja havia estat seu d’alguns dels actes programats, aquest 2020 incrementa els escenaris i les activitats. Avui podreu trobar -amb reserva prèvia- teatre i circ al camp de futbol de Ciutat Meridiana; música amb concerts del BAM a la Casa de l’Aigua; música simfònica a la plaça Major; i l’Ateneu Popular 9 Barris s’estrenen al cartell de La Mercè amb dos espectacles a la plaça Trobada. “Estem contents de poder tenir un escenari aquí, al barri de les Roquetes. El públic té moltes ganes d’assistir a la cultura, de veure cultura, veure espectacles, trobar-se també, i des del principi, des que van sortir, es van esgotar totes les reserves que hi havia a la web de la Mercè.”, ens va explicar Javier Casado, de suport a la creació de circ a l’Ateneu Popular 9 Barris

A més, l’Ajuntament vol evitar aglomeracions i aquest any els focs artificials del piromusical es llançaran des de quatre punts estratègics de la ciutat. Un d’ells serà Nou Barris. L’espectacle tindrà lloc el 27 de setembre a partir de les 22h, i es podrà gaudir des del balcó o el terrat de casa ja que els coets tindran més alçària i potència que en edicions anteriors. La música s’emetrà en directe per TV3 i Catalunya Ràdio. El Piromusical retrà homenatge als barcelonins i barcelonines “més grans i savis”, de més de 60 anys, el col·lectiu més vulnerable davant la crisi de la covid-19. Per això s’ha triat una banda sonora amb temes populars dels anys 40, 50 i 60.

La programació per a aquests dies és la següent:

Dijous 24 de setembre

10.15h i 16.15h Camp de futbol Ciutat Meridiana. Circ. Mag Fèlix Brunet, Murmuyo, Diverband, Marta Renyer, Maelia Cadwallader, Kiki Vita, Caídos del Cielo, Dr. Ben
11h, i 15h Plaça Trobada. Circ. Les Dessous de Barbara. Crazy Safari Circus amb l’acomodació de Sarah Anglada i José Luis Redondo
11.45h i 17.45h Camp de futbol Ciutat Meridiana. Teatre i circ. Teatre Mòbil+Marcel Gros i Murmuyo. Remember Show
12.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. Víctor Herrero. Presenta “Hermana”
18h Plaça Trobada. Circ. Vavel Circus. 20è Circ d’hivern: Garbuix
18.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. Rodrigo Cuevas. Trópico de Covadonga
20.45h Plaça Major de Nou Barris. Música simfònica. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Bandes sonores
21.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. Egosex

Dissabte 26 de setembre

12.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. Meritxell Neddermann. In the backyard of the Castle
18.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. A. A. Williams
20.45h Plaça Major de Nou Barris. Música simfònica. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
21.30h Casa de l’Aigua. Música BAM. Lina_Raül Refree

Diumenge 27 de setembre

11 i 13h Plaça Major de Nou Barris. Tradició. Mostra de Cultura Popular
18h Casa de l’Aigua. Música BAM. Ultimate frisbee
21h Casa de l’Aigua. Música BAM. Power Burkas

Recordeu que tots els aforaments són limitats i que per accedir als espectacles caldrà haver fet reserva prèvia al web lamerce.barcelona o al telèfon 93 316 10 38 (de dilluns a divendres, de 10 a 15 h)

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies