L’Ateneu Popular 9 Barris s’adapta per continuar amb la creació d’espectacles i cultura

L’equipament treballa en la 25a edició del Circ d’Hivern amb l’esperança que la covid-19 no aturi les celebracions

L’Ateneu Popular de 9 Barris ja treballa en el Circ d’Hivern d’enguany, el seu espectacle de producció pròpia, i principal aposta de la temporada. Aquest any volen que sigui ben especial, ja que arribaran a les 25 edicions. Per això han ampliat les setmanes de producció i els artistes van començar a treballar en el projecte al gener.

La família de l’Ateneu tenen les esperances posades en aquest espectacle per poder remuntar el sotrac econòmic que ha suposat el confinament, però sobretot volen recuperar la màgia del circ i celebrar. “És un repte aquest any amb la Covid. Just fem 25 anys de Circ d’Hivern i estem lluitant perquè la producció tiri cap endavant. Veníem amb la missió de fer una edició especial, s’han ampliat les setmanes de creació, hi ha un espectacle amb sis artistes i dues directores. S’està fent amb la intenció que sigui una celebració, però sí que ens trobem amb la covid, ens hem d’adaptar, però mai renunciar a les intencions.”, explica Javier Casado, que treballa en suport a la creació de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Com altres equipaments culturals, han après a marxes forçades a adaptar-se als diversos escenaris. L’ateneu, però, té molt clar que no vol renunciar a obrir espais a la creació i a la cultura, tant per als artistes com per al públic. Encara que això els  comporti molta més feina de producció.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies