El Cibernàrium tornarà a Nou Barris

L’equipament va néixer fa 20 anys al districte amb l’objectiu d’acabar amb la bretxa digital dins el món laboral

El Cibernàrium, el servei de divulgació i capacitació tecnològica de Barcelona Activa, tornarà a Nou Barris, el districte on va néixer fa 20 anys. Serà al llarg del 2021.

L’equipament forma en competències digitals més de 15.000 persones cada any, en col·laboració amb el sector privat. L’objectiu, acabar amb la bretxa digital que fa que moltes persones no tinguin accés a les ofertes laborals actuals, i dotar tothom de les mateixes oportunitats derivades de la transformació digital.

És una de les noves actuacions per a la capacitació, desenvolupament i generació de talent a la ciutat, que ha anunciat l’Ajuntament i que inclouen també multiplicar per tres la formació tecnològica a través de la IT Academy, l’escola de programació web gratuïta de Barcelona Activa, que preveu capacitar més de 3.000 persones en els propers cinc anys. Així, es donarà resposta a les vacants que hi ha en el sector tecnològic.

La dotació econòmica d’aquestes actuacions serà de 5,3 milions d’euros.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies