Darrers actes de la Mercè a Nou Barris

Concerts, cultura popular i el participació del districte en el Piromusical per acomiadar la festa de la patrona de la ciutat 

La ciutat acomiada avui les celebracions de la festa de la Mercè, en una edició marcada per les mesures sanitàries i el control d’aforaments.  La plaça Major de Nou Barris i la Casa de l’Aigua acullen avui concerts i una mostra de cultura popular. A partir de les 22h Nou Barris serà també un dels punts estratègics des d’on es llançaran engany els focs artificials del tradicional Piromusical.   Per evitar aglomeracions s’han triat quatre punts de la ciutat per poder gaudir de l’espectacle des dels balcons o terrats.

Els coets tindran enguany més alçària i potència que en edicions anteriors. El Piromusical s’emetrà en directe per TV3 i Catalunya Ràdio. L’espectacle de cloenda de la Mercè retrà homenatge als barcelonins i barcelonines “més grans i savis”, de més de 60 anys, el col·lectiu més vulnerable davant la crisi de la covid-19. Per això s’ha triat una banda sonora amb temes populars dels anys 40, 50 i 60.

A continuació us detallem la programació de la Mercè per avui a Nou Barris:

11 i 13h Plaça Major de Nou Barris. Tradició. Mostra de Cultura Popular

18h Casa de l’Aigua. Música BAM. Ultimate frisbee

21h Casa de l’Aigua. Música BAM. Power Burkas
Recordeu que tots els aforaments són limitats i que per accedir als espectacles caldrà haver fet reserva prèvia al web lamerce.barcelona o al telèfon 93 316 10 38 (de dilluns a divendres, de 10 a 15 h)

El Piromusical 2020, a partir de les 22h

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies