El moviment veïnal de Nou Barris celebra els seus 50 anys

La Coordinadora d’Entitats i AV presenta una edició especial commemorativa de la seva revista, El Clatellot

L’abril de 1970 es va fundar l’Asociación de Vecinos de 9 Barrios, la primera associació veïnal del districte de Nou Barris. De fet el nom surt precisament de la publicació d’aquesta entitat, que agrupava els nou territoris de la zona que es van unir contra un pla urbanístic. Des d’aleshores són milers les lluites i millores que s’han assolit per millorar les condicions de vida dels barri, amb equipaments, urbanitzacions i serveis bàsics com pot ser el transport públic. Indubtablement Nou Barris és sinònim de lluita veïnal.

Avui el moviment veïnal del districte commemora aquests 50 anys de lluita, reivindicació, festa i també èxits amb un acte a la via Júlia en què es presentarà una edició especial d’El Clatellot, la revista de la Coordinadora d’Entitats i AV de Nou Barris. Ho faran a les 18h a la marquesina de la via Júlia, amb les restriccions d’aforament que imposa la Covid-19.

La celebració tindrà continuïtat el 9 d’octubre a l’Ateneu Popular 9 Barris, amb un acte de reconeixement a les persones que han lluitat als nostres barris durant aquests anys. Per qüestions d’aforament, per assistir-hi, serà imprescindible inscriure’s enviant un correu a: cdra9barris@gmail.com.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies