Les dones sortides del traç de Teresa Herrera

La il·lustradora exposa a Torre Llobeta el cos i món íntim femení  

Teresa Herrero, il·lustradora i artista multidisciplinar, ha portat algunes de les seves dones al centre cívic Torre Llobeta. Il·lustracions que capten moments íntims de dones voluptuoses, misterioses, quotidianes o orientals, en escenes que semblen a vegades retalls de la vida real i, altres cops, escenes pràcticament oníriques o del cinema.

Fa unes 30 anys que Herrero es dedica a la il·lustració. A l’exposició ‘Traç’ ha aportat un conjunt d’il·lustracions sobre fusta amb un llenguatge íntim i una estètica molt personal. “M’agrada donar una mica, compartir, tot el que és el món de la dona, el que portem a dins, donar visibilitat a aquest món una més de somnis, del que no es veu. I treballar molt el cos de la dona i les seves virtuts. ”, explica la il·lustradora. Per donar vida a aquestes dones Herrera combina tècniques tradicionals amb el collage. “Utilitzo acrílics, utilitzo colors, tintes… i molt de collage. M’agraden molt els papers estampats, m’agrada molt enganxar pedres de la platja, vidres, petxinetes…”, comenta l’artista.

A la mostra, ha convidat els visitants a ficar-se a la pell d’aquestes dones, imaginar-se el seu món i triar un nom per a elles. De mica en mica ha anat batejant en un petit rètol sota els quadres, les protagonistes de l’exposició.

L’exposició ‘Traç’ s’emmarca dins el cicle Il·lustrats del centre cívic Torre Llobeta. Una cita anual que omple la masia d’activitats relacionades amb la il·lustració, amb l’objectiu d’apropar totes les possibilitats que ofereix aquesta art al gran públic. Durant gairebé dues setmanes s’han organitzat tallers de creació i de foment a la lectura a traves dels llibres il·lustrats, xerrades i una sessió d’urban sketching.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies