Ja és aquí la 15ª Titellada de les Roquetes

Enguany amb reserva prèvia per gaudir dels espectacles

Barri: Les Roquetes La Mostra de Titelles de Les Roquetes arriba enguany a la 15ª edició. Com cada any, a finals de setembre l’associació de titellaires ofereix un seguit d’activitats al barri entorn als titelles. Places i equipaments acullen espectacles familiars, cercaviles, exposicions, activitats amb les escoles i homenatges a companyies de titellaires, entre d’altres, amb l’objectiu final d’apropar l’art dels titelles.

Aquesta, però, no és una edició com totes. La crisi de la covid-19 obliga a fer reserva prèvia dels espectacles a través del web.

Avui dijous és el torn d’una de les companyies locals més conegudes a Nou Barris i que mai pot faltar a la cita dels titelles de les Roquetes: els + Tumàcat. Ens oferiran una adaptació del seu espectacle de titelles ‘En Joan sense por”.

Demà divendres serà el torn de la la companyia Binixiflat i la seva proposta “En Pere de la plaça”.  Per dissabte hi ha previst un espectacle itinerant sobre rodes pels carrers del barri, a càrrec també de la companyia +Tumàcat. I per abacar arribaren els espectacles “Maricastaña”, a càrrec dels Titiriteros de Binéfar i “Hamelí”, amb Xip Xap.  Tots els espectacles tenen lloc a la plaça Trobada a partir de les 19.30 h.

A més, durant tota la setmana podreu veure l’exposició dels cartells d’aquests primers 15 anys de vida i gaudir de l’exposició “Llibres i titelles” a la biblioteca Les Roquetes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies