Nou Barris estrena una nova edició del Pantalla Barcelona

El cicle de cinema oferirà més de 40 projeccions a nou espais de la ciutat d’octubre a desembre

El Centre Cívic Zona Nord, Casal de Barri de Torre Baró i Can Basté són els tres espais de Nou Barris que acolliran al districte la cinquena edició del cicle de cinema “Pantalla Barcelona”. En total, nou espais de la ciutat oferiran 40 títols d’octubre a desembre.

El cicle s’estrena avui precisament a Nou Barris, concretament al Casal de Barri de Torre Baró, amb la projecció d’una de les obres més destacades, 7 raons per fugir, de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras.

Aquest any, a banda de la programació de títols rodats o produïts a Barcelona, el cicle amplia l’oferta amb una selecció de títols molt variats i d’origen internacional programant les propostes de festivals de la ciutat. Això és gràcies a la col·laboració de Catalunya Film Festivals, amb la participació de l’Americana Film Fest, l’Asian Film Festival Barcelona, l’Inclús Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona i el Festival Wallay! de cinema africà de Barcelona, entre d’altres.

Les entrades són gratuïtes, però és imprescindible que es faci la reserva a través del web de cadascun dels espais, per garantir un aforament segur i el compliment dels protocols sanitaris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies