Unes festes de San Froilán amb reserves i limitacions

Els organitzadors celebren un format reduït amb aforament limitat

Els Amics de San Froilán no han renunciat a celebrar una de les festes gallegues més populars de Barcelona aquest cap de setmana, en honor del patró de Lugo. Aquest any, però, no es veuran les gran gentades que participaven en la processó, la missa de campanya o els tastets de pop i altres delícies de la gastronomia gallega, entre altres.

Aquesta 26a edició s’ha reduït a dos dies, enlloc de tres. Va començar ahir al vespre i tindrà avui el plat fort, amb la missa, recitals, un dinar de germanor i la queimada (que es farà sense degustació per seguretat sanitària). Tots els actes tindran lloc al pati de la Seu del Districte, per poder controlar l’aforament. Juntament amb la festa, els organitzadors han volgut conesrvar el punt de recollida d’aliments per “als més necessitats de Nou Barris”.

Els actes són, com sempre, gratuïts, però per normativa i limitats en l’aforament permés per la normativa i protocols de la covid-19. Per tant, és  imprescindible que feu reserva prèvia a l’e-mail sanfroilandenoubarris@gmail.com

12.30h Missa en honor de San Froilán

13.30h. Parlament de les autoritats i institucions

13.45h. Actuació de Xuntanza de Catalunya, Luis Rey i Miguel Torres, Queimán e Pousa

14.30h. Dinar de germanor

17.30h. Actuació de Xuntanza de Catalunya, Luis Rey i Miguel Torres, Queimán e Pousa

22.30h. FI de festa amb la tradicional queimada

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies