Audiència Pública de Nou Barris sense veïnat a la sala

Les mesures anticoronavirus retornen la sessió a la versió telemàtica

Avui a les 18h està prevista la primera Audiència Pública d’aquest nou curs. Tanmateix, la situació actual de la pandèmia a casa nostra ha fet que l’Ajuntament opti per dur a terme la sessió de forma telemàtica, sense públic a la sala. Es donaran resposta a les queixes i preguntes que la ciutadania ha enviat de manera anticipada a través de la plataforma decidim.barcelona, donant-se d’alta com a usuari/a. Trobareu les instruccions per fer-ho en aquest enllaç.

Per poder seguir el desenvolupament de la sessió, Districte Nou Barris ha facilitat aquest enllaç del canal Youtube municipal.

En el cas del Consell Plenari de Districte de dijous a les 18h també s’optarà per aquesta fòrmula. Si voleu introduir alguna intervenció o dubte en algun dels punts del dia de la sessió, podeu fer-ho fins a 24 hores abans de l’inici de la sessió en aquest apartat del decidim.barcelona

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies