Una audiència pública de 30 minuts de durada

Durant la sessió el govern va donar resposta a 11 preguntes telemàtiques

La d’ahir va ser probablement l’audiència pública celebrada més curta de la història de Nou Barris. La sessió va durar només 30 minuts i va comptar amb la presència de la presidenta, el regidor, l’equip de govern, els tècnics i una consellera dels grups de l’oposició. La resta de consellers dels grups i veïns van sumar una trentena de seguidors telemàtics. Les mesures de prevenció de la covid-19 no permeten de moment l’assistència de públic a la Sala de Plens, ni a les audiències ni als plenaris.

Les preguntes del públic van arribar per la via telemàtica fins a 24h abans de la celebració de la sessió. En total van ser 11 les intervencions que es van registrar per escrit i que la presidenta del Consell va llegir en veu alta. El regidor de Nou Barris, el gerent del districte i els membres de l’equip de govern van donar resposta a les preguntes que es van centrar en temes de mobilitat, convivència en els espais públics i neteja.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies