Consell Plenari de Nou Barris convocat sense públic

La sessió es podrà seguir per via telemàtica al canal de Youtube del Districte 

Nou Barris celebra avui una nova sessió del Consell Plenari, a partir de les 18h, a la Sala de Plens de la Seu del Districte. Aquesta vegada, però, serà sense la presència de públic en compliment de les normes de seguretat legalment establertes amb motiu de la covid-19.

Tal i com es va fer amb l’audiència pública de dimarts, els ciutadans i ciutadanes han pogut presentar intervencions i preguntes de manera anticipada per via telemàtica. Les preguntes, que s’han de referir a un punt concret de l’ordre del dia, es respondran durant la sessió.

A l’ordre del dia es presentarà, entre d’altres, l’informe relatiu a la situació potscovid a Nou Barris, un districte en el qual la crisi sanitària agreuja també els problemes socials i econòmics.

A la part d’impuls i control, els partits de l’oposició exposaran les seves demandes i peticions. Des d’ERC es destacarà la necessitat d’oferir espais i activitats psicomotrius per a la gent gran a l’aire lliure, com ara nous circuits i aparells.  Ciutadans i Barcelona pel Canvi demaran un pla d’actuació contra l’ocupació il·legal i un servei d’assessorament per als propietaris, respectivament. Des del PPC es preguntarà pel cobriment del darrer tram descobert de la Ronda de Dalt.   També es tractaran temes de mobilitat, de convivència amb la presència de les tendes de campanya de les persones sensellar i l’ordenació d’àrees de gossos.

La sessió es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies