Una jornada per descobrir la Torre Llobeta

El barri celebra una setmana d’activitats culturals en substitució de la festa major

La covid-19 ha anul·lat bona part de les festes majors. Un cas és el de Vilapicina i la Torre Llobeta, que han decidit recuperar simbòlicament les celebracions amb una sèrie d’activitats culturals online i presencials amb totes les mesures necessàries, fins al 13 de  d’octubre. Han programat contes, converses i exposicions. I també una visita guiada a la masia que dona nom al barri i al centre cívic, la Torre Llobeta. Una oportunitat per descobrir la trajectòria del casalot, del segle XV, des de casa d’estiueig a explotació agrícola, passant per una època d’abandonament, ocupació veïnal i finalment centre cívic.  El recorregut físic i històric comença a les 12h amb reserva prèvia trucant al 93 358 56 14. L’entrada és gratuïta.

Teniu tota la programació al web del centre cívic.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies