Vallbona estrena el nou pont de l’avinguda de Puig de Jorba

La plataforma substitueix un pas estret i sense voreres per sobre les vies del tren

Els veïns i veïnes de Vallbona ja han estrenat el nou pont que salva les vies del tren a l’avinguda de Puig de Jorba. En aquest punt hi havia fins a principis d’any un altre pont, més estret i insegur, especialment per als vianants. Ara el pas ha guanyat 2 metres i mig d’amplada, respecte als 4,70m que tenia el pont antic. El Pla de millores de la mobilitat al barri de Vallbona ha destinat un milió d’euros a millorar aquest pas.

Aquests diners, a més, també han servit per millorar els accessos al pont des de les dues bandes i s’han reforçat els murs de contenció. S’ha modificat el traçat a la part inferior i s’ha creat una vorera, reclamada pels veïns de la zona. A més, el projecte també preveia renovar la xarxa d’enllumenat i instal·lar-hi un nova xarxa de sanejament i de telecomunicacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies