Millores d’accessibilitat al casal de gent gran i el CEM Turó des del carrer del Doctor Pi i Molist

L’Ajuntament ha adaptat les rampes, baranes i  escales del passatge de Ricard Canals

L’any passat es va inaugurar el CEM Turó i la urbanització del seu entorn. Quedava, però, un tema pendent: l’adaptació de l’accés des del carrer del Doctor Pi i Molist. Després de les queixes de l’AV del Turó de la Peira, l’Ajuntament ha adaptat un dels accessos, el del passatge de Ricard Canals. Un accés que facilita també que la gent gran del barri pugui accedir al seu casal.

S’han reformat les rampes i les escales del passatge per adaptar-les a les normatives. També s’han substituït les baranes i passamans. A més, s’ha fet una nova pavimentació que evitar els problemes d’evacuació amb l’aigua de la pluja.

Durant aquests el mesos d’obres, el passatge ha estat tancat i és per això que s’hi va instal·lar un sistema provisional de rampes al passatge paral·lel, situat a uns cent metres. En un principi el projecte arquitectònic del CEM Turó i els entorns preveia adaptar les escales d’aquest passatge paral·lel, però finalment es va descartar per dificultats tècniques.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies