Un nou Punt d’Informació sobre Demències a Nou Barris

Per poder accedir al servei ubicat a la Zona Nord cal demanar cita telefònica 

La Zona Nord estrena a l’octubre el Punt d’Informació Sobre Demències promogut per la Fundació Uszheimer amb el suport del Districte de Nou Barris. És el segon espai d’aquestes característiques al districte, i, com el de la Guineueta, vol resoldre dubtes en la comprensió i assimilació de la malaltia i en la gestió dels trastorns de conducta i de personalitat que hi venen vinculats. També vol ajudar en les dificultats de com capejar la situació en el domicili i en la gestió de l’impacte psicològic i emocional. A més, ofereix informació sobre els recursos de què disposen les persones cuidadores.

Ubicat al carrer Pedraforca 16, per poder accedir al servei cal demanar cita trucant al telèfon de la Fundació Uszheimer, el 93 418 65 65.  Aquest servei és gratuït i s’adreça a la població en general. La informació, orientació i assessorament sobre malalties neurodegeneratives que ofereix va a càrrec de persones professionals especialitzades de la mateixa fundació.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies