Tanca el parc del Turó de la Peira per crear-hi un jardí de Nadal

Bona part del recinte quedarà restringit fins al 17 de gener

A partir d’avui queda tancat bona part del parc del Turó de la Peira durant tres mesos, fins al 17 de gener. Ho farà primer preparar i després per gaudir de les instal·lacions que convertiran el recinte en una mena de jardí nadalenc, amb efectes lumínics i sonors, dins el projecte Llums a la Natura. Properament l’Ajuntament informarà els veïns amb més detall. La idea és promoure les visites i dinamitzar el comerç del barri.

Tot i que oficialment bona part del recinte es tanca avui, ja fa dies que era difícil passejar pels camins del parc. Les màquines treballen des de fa temps en la renovació de la xarxa de llum i s’estan pavimentant alguns trams, de manera que alguns dels camins ja estaven tallats.

Fins a mitjans de gener no es podrà fer servir l’àrea de gossos, que queda dins l’espai restringit. El tancament no afectarà al camp de futbol del Turó de la Peira, situat dins el parc. Per accedir-hi, però, els usuaris només podran entrar pels accessos dels carrers de Beret i Travau.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies