Descomptes en bellesa i estètica si es consumeix en bars i restaurants locals

Una perruquera de Nou Barris decideix solidaritzar-se amb els comerços afectats per les restriccions

La perruquera Jaqueline Jiménez ha engegat una campanya que és tot un exemple de solidaritat entre comerços. Ofereix descomptes del 15% o fins i tot talls de cabell gratuïts a canvi de consumir un mínim de 25 euros en bars i restaurant de Nou Barris. La idea és donar un cop de mà a aquests negocis que ara han hagut de tancar el seu servei dins els locals i terrasses per les restriccions.

La Jaqueline coneix de primera mà les històries de moltes propietàries, cambreres i treballadores de la restauració ja que són clientes seves. En aquest temps, com altres negocis, han hagut d’afrontar les pèrdues econòmiques derivades del confinament i la crisi sanitària. “Un 60% de clientes són propietàries de bars, restaurants, discoteques,… són treballadores directes i indirectes.” , comenta Jaqueline, “Tinc moltes clientes que són cambreres. I veient la situació, que són les més afectades, d’allà va sorgir la idea de fer alguna cosa per motivar a la gent a consumir en aquests negocis que ara ho estan passant malament.”

Durant aquest mes la Jaqueline ofereix un 15% de descompte en serveis de perruqueria i estètica per a compres de més de 25 euros en bars i restaurants de proximitat. A més, regala un tall de cabell gratuït per a dona amb tiquets de més de 40 euros. “No és un local gran, però crec que amb una mica que aportem, si tots aportem una mica, com dic jo, un gra de sorra… avui per tu, demà per mi. Demà no sé si hauré de tancar la meva perruqueria, i què faré?”, explica la Jaqueline.

En un principi la campanya estava pensada per a Nou Barris, però veient l’acollida, Jaqueline ha decidit ampliar la iniciativa en el temps i el radi. També accepta tiquets de bars i restaurants d’altes districtes de la ciutat, a excepció de les cadenes de menjar ràpid.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies