Tres parades de castanyes i moniatos a Nou Barris

L’Ajuntament ha concedit 36 llicències a la ciutat fins al mes de març 

Enguany l’Ajuntament de Barcelona ha concedit 36 llicències de parades de castanyes i moniatos per a tota la ciutat. Entre les novetats d’aquest tardor destaquen quatre castanyeres noves al districte de Sant Martí. La resta de parades confirmades ja ho havien fet altres anys. Es manté, doncs, la tendència a incrementar el nombre de parades respecte anys anteriors. Un repunt que va iniciar-se fa uns tres anys, després d’unes temporades a la baixa. Enguany s’iguala el nombre de parades que hi va haver l’any passat. Una xifra que no es repetia des de l’any 2006, però que encara no arriba al pic de les 41 parades de l’any 2009.

Les llicències tenen vigor fins al mes de març. A Nou Barris hi haurà tres parades instal·lades: al passeig de Valldaura, 183; a la plaça de Francesc Layret, 1 i al passeig de Verdum, 55.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies