El comerç de Nou Barris estrena vídeo per promocionar la compra local

El clip vol mostrar un sector divers, unit i compromès amb el veïnat

Els diferents eixos i associacions comercials de Nou Barris s’han unit per fer un vídeo encoratjador, que vol promocionar el comerç local com un teixit còmplice amb el veïnat. A ritme de la música, botiguers i botigueres ballen i mostren allò que aporten als barris: confiança, tractament personalitzat, caliu, veïnatge o artesania. Amb la frase final “Som.. perquè tu hi ets”, els comerços reclamen la complicitat de veïns i veïnes, sense els quals la seva subsistència seria impossible. Tot en contraposició amb un paisatge de persianes abaixades i carrers sense vida.

En el vídeo reivindiquen la seva feina diària representats tot un ventall de sectors i productes: bars i restaurants, forns, carnisseries, botigues d’esport, de moda, llibreries, bodegues i un llarg etcètera que demostra que als carrers del districte s’hi pot trobar de tot.

 

El clip forma part de la campanya ‘Viu Nou Barris! Viu el seu comerç!’ de l’Ajuntament per donar suport al teixit comercial de Nou Barris, en un moment d’esforç per adaptar-se a les mesures sanitàries i de sacrificis i pèrdues per les restriccions. Des del Districte de Nou Barris es vol implicar la ciutadania i afavorir a la vegada, el vincle emocional dels veïns i veïnes amb el comerç dels barris. La filosofia és difondre que les compres al comerç local promouen que els establiments esdevinguin motor de l’economia, generadors d’ocupació i creadors d’espais de relació i de millora de la convivència, la cohesió social i la seguretat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies