Aquest mes es reprenen les obres de la pista poliesportiva al Campillo de la Virgen

Les obres es van aturar fa un any per causes relacionades amb l’empresa adjudicatària

Les obres de construcció d’una pista esportiva al Campillo de la Virgen es reprendran el 23 de novembre, així ho preveu l’Ajuntament a la seva web del servei d’informació d’obres.

L’Ajuntament va iniciar les obres de construcció d’una pista poliesportiva amb una coberta metàl·lica i lleugera, abans de l’estiu de 2019.  L’eufòria dels veïns, però, va decaure al setembre de l’any passat quan van començar a veure que no hi ha moviments dins l’obra ja començada. Alguns veïns, preocupats, van fer servir les xarxes socials per preguntar l’Ajuntament si l’aturada corresponia a un descans estiuenc o si, per contra, hi havia algun problema. L’Ajuntament via twitter es va disculpar al·legant que les obres es trobaven, efectivament, aturades ‘per causes alienes al Districte i relacionades amb l’empresa adjudicatària’. Segons informava el tuit oficial del Districte de Nou Barris, era molt probable que calgués iniciar de nou el procés de licitació de les obres. Finalment es va treure a concurs la part de l’obra pendent a principis d’any. Aquest problema ha retardat més d’un any la construcció de la pista esportiva, que segons les primeres previsions hauria d’haver estat acabada a l’octubre de l’any passat. Les informacions publicades a la web d’obres de l’Ajuntament indiquen que el problema ja ha estat desbloquejat.

Aquestes obres també han d’adequar la rampa que connectarà la pista amb les pistes de petanca i els jocs infantils, fent l’espai molt més accessible. A més, també s’haurien de construir unes grades, que servirien d’escala per salvar els desnivells de la zona, i s’haurien de millorar els recorreguts.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies