El menjador col·lectiu de l’Ateneu ofereix 22 menús solidaris per emportar 

L’Ajuntament finança el projecte per ajudar als veïns que no poden cuinar a casa

El bar de l’Ateneu ha estat sempre un punt de trobada i també un escenari d’espectacles o concerts. Ara es manté tancat al públic, però no inactiu. D’una banda ofereixen menús per emportar i per altra banda, s’aprofiten les instal·lacions per cuinar-hi 22 menús per a persones que no poden cuinar a casa seva. “Es tracta d’un projecte municipal. S’ha fet una detecció de persones que no tenen cuina o no poden cuinar a casa seva, i, per tant, donar-los menjar sense cuinar no els serveix de res. És una situació que ens ha sorprès molt. Així que se’ls fa arribar aquests menús cuinats, a través de les xarxes de suport de les Roquetes i de la Trinitat Nova.”, explica Borja Lozano.

De moment l’Ajuntament finança el projecte per dos mesos, però des de  l’Ateneu es volen buscar recursos per donar continuïtat al que han batejat com a menjador col·lectiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies