La Casa de l’Aigua manté les visites al túnel i a la resta d’espais

Es fan els dissabtes no festius en grups de cinc persones per lliure i amb mesures sanitàries cada quinze minuts

El conjunt patrimonial de les Cases de l’Aigua de Trinitat Nova i Trinitat Vella es pot visitar els caps de setmana, adaptant-se, això sí, a les mesures sanitàries vigents per la covid-19.

L’obertura del complex es farà com fins ara els dissabtes al matí, però sense visites guiades. Les persones que ho vulguin hi podran accedir pel seu propi peu i dur a terme el recorregut habitual, amb un control a l’accés per garantir l’entrada esglaonada al circuit. Les visites també estaran limitades al públic barceloní per tal d’evitar els desplaçaments intermunicipals.

El nou règim de visites estarà vigent tots els dissabtes no festius mentre s’allarguin les noves mesures. Entre les 11 i les 13h, es permetrà l’accés de grups d’un màxim de cinc persones, per ordre d’arribada, amb obertura de portes cada 15 minuts. Les persones visitants hauran de portar la pròpia mascareta i respectar les mesures de prevenció habituals.

L’accés al circuit es farà per la Casa de l’Aigua de Trinitat Vella (carrer del Torrent de la Perera, 14). Es podrà visitar l’antiga sala de bombeig (Trinitat Vella), el túnel subterrani que travessa la Meridiana i, ja a Trinitat Nova (carrer de Garbí, 2), els dipòsits i la sala de cloració, on acabarà el recorregut.

A més de les visites lliures, el novembre a la Casa de l’Aigua durà també les següents activitats. D’una banda, la xerrada que es podrà seguir on line de Jordi Huguet, director de l’Aula de l’Aigua, sobre la qualitat de l’aigua que consumim. Serà el 17 de novembre, a les 17h.

I si les restriccions sanitàries ho permeten, el 21 de novembre hi haurà una sortida guiada per Collserola sobre el món dels bolets, en què podreu conèixer les varietats d’espècies que creixen en els seus hàbitats de la mà d’Andrés Valverde, membre de la Societat Catalana de Micologia. Finalment, el 28 de novembre, a la mateixa Casa de l’Aigua s’organitza una recollida de dades relacionades amb el creixement dels arbres del transsecte i el manteniment del seu marcatge.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies