Vídeos sobre les mesures per contenir la covid-19 amb locució, subtitulació i llengua de signes catalana

L’objectiu és que la informació sigui accessible per a totes les persones 

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha fet uns vídeos accessibles que expliquen les mesures per contenir la covid-19 a Barcelona decretades pel Procicat. La realització de dos vídeos, que inclouen locució, subtitulació i llengua de signes catalana, tenen com a objectiu difondre les noves mesures contra la covid-19 d’una manera accessible per a totes i tots.

Els dos vídeos resumeixen les mesures acordades pel Pla territorial de protecció civil de Catalunya (Procicat) i el Departament de Salut per aturar l’augment de casos de la covid-19 als diferents llocs de Catalunya. Un dels vídeos se centra en les restriccions  pel que fa als desplaçaments i les trobades socials i, l’altra, en aquelles que afecten als àmbits del treball, el comerç, la restauració, l’educació i les activitats culturals, d’oci i esportives​​.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies