Instal·lació d’un ascensor al carrer d’Aiguablava

Les obres s’allargaran fins al maig de l’any vinent

Aquesta setmana comencen les obres d’instal·lació d’un ascensor i una escala que comunicarà les dues cotes del carrer d’Aiguablava, al barri de la Trinitat Nova. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i la connectivitat d’aquesta zona i salvar el desnivell existent en aquest carrer.

Aquests treballs complementaran la reurbanització dels interiors d’illa que s’està duent a terme entre els carrers d’Aiguablava i de Portlligat. L’ascensor estarà ubicat a prop de les escales mecàniques existents, enfront del carrer de la Fosca i pròxim a l’estació de metro de la Trinitat Nova, mentre que l’escala es col·locarà davant del carrer de Fenals.  Està previst que els treballs s’allarguin fins al maig de 2021.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies