Talls de trànsit a Ciutat Meridiana per la instal·lació d’escales mecàniques

Les restriccions afectaran al tram dels Rasos de Peguera i les Agudes a l’altura de la plaça del metro

Avui i demà els veïns de Ciutat Meridiana trobaran tallats el tram més alt dels carrers dels Rasos de Peguera i les Agudes. La raó són els treballs de transport i col·locació de peces de les escales mecàniques que s’estan instal·lant per salvar el desnivell entre les dues cotes, a l’altura de la plaça del metro Ciutat Meridiana.

Avui està previst que hi hagi talls de trànsit entre les 9.30 i les 14.30h al carrer de les Agudes. I demà, les restriccions s’allargaran entre les 9.30 i les 17h, tant a les Agudes com als Rasos de Peguera. Mentrestant, es desviaran els vehicles cap al carrer de Perafita per un extrem, i cap al nou vial de Pedraforca, per l’altre. Les limitacions afectaran també a les línies de bus. En tot cas, hi haurà senyalitzacions i informació sobre les desviacions que siguin necessàries.

Les obres van començar fa tot just un any i preveuen, a més de les escales, la reforma dels espais interiors entre blocs d’habitatges, per tal de configurar nous camins més accessibles. Al mateix temps, es crearan noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i una nova zona de jocs infantils, a més de la renovació dels serveis de reg, clavegueram i enllumenat. Es tracta d’un projecte del Pla de Barris que compta amb una inversió de prop de quatre milions d’euros.

Es tracta d’un projecte del Pla de Barris que compta amb una inversió de prop de quatre milions d’euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies