El Castell de Torre Baró torna a tancar uns dies per manteniment

Districte de Nou Barris anuncia que l’equipament recent remodelat no atendrà visites encara 

La setmana passada, i després d’un any tancat per les obres de rehabilitació a la façana, l’Ajuntament anunciava la reobertura del Castell de Torre Baró.  Les restriccions sanitàries, però, van obligar a reduir l’activitat de l’equipament a l’atenció al públic i les visites amb cita prèvia els caps de setmana. La resta d’activitats i tallers es continuarien fent on line. Tanmateix l’obertura del Castell de Torre Baró s’ha hagut d’aturar de nou. Ahir al matí, Districte de Nou Barris anunciava a les xarxes socials que el castell ha de tancar per tasques de manteniment.  De moment, no hi ha data prevista per a la propera obertura, però segons l’Ajuntament s’informarà tan aviat com sigui possible.

El Castell es va rehabilitar fa sis anys amb l’objectiu de recuperar l’edifici com a equipament, després de dècades de degradació, però aquestes obres no van evitar que es tornessin a produir despreniments de petites pedres. És per això que es va dur a terme una segona actuació, que va començar l’any passat i l’empresa rehabilitadora va lliurar l’obra fa uns dies. L’aspecte final del Castell no va acabar de convèncer molts veïns i entitats com l’Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris. Segons els veïns, la torre ha perdut bona part de la seva identitat amb l’arrebossat que s’ha fet. En aquest sentit, des de Districte Nou Barris es defensa l’actuació com la millor que es podia fer tenint en compte la problemàtica de la façana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies