Una adaptació del clàssic Hansel i Gretel per la igualtat

L’Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova impulsa la creació d’un vídeo per fomentar el civisme  

El canal de Youtube de l’Associació de Comerç i Empreses de Trinitat Nova acaba d’estrenar una adaptació del clàssic Hansel i Gretel. La companyia ‘Teatre Aula’ ha reinterpretat el conte amb titelles amb l’objectiu de transmetre valors i emocions com la tolerància, el respecte, l’alegria, la dignitat, la força, el valor i la comprensió. Tots aquests ingredients es barregen en una història adreçada als més petits i les famílies.

La publicació a les xarxes d’aquesta obra de teatre és una de les accions de la campanya #ThinkLocalThinkEqualTrinitatNova, que inclou també altres accions que l’associació està acabant de perfilar. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Programa Social de l’Associació de Comerç i Empreses de Trinitat Nova, que té com a objectiu fomentar els hàbits de vida i alimentació saludable, promoure beques per a joves estudiants i treballar els valors de la igualtat i el civisme.

Des de l’any 2014, l’Associació del Comerç i les Empreses de la Trinitat Nova dedica el mes de novembre a la promoció dels valors relacionats amb el civisme i la igualtat. Tradicionalment es fa una caminada contra la violència de gènere en la qual hi participen comerciants i veïns del barri, entre d’altres. A més, cada any s’hi sumen accions dirigides sobretot al públic infantil. Enguany, l’excepcional situació que vivim amb la covid-19 no ha permès organitzar la tradicional caminada, però els comerciants han decidit no renunciar a la campanya i han optat per adaptar-se a les circumstàncies actuals. De moment, ja han difós el vídeo i preparen noves accions per als propers dies.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies