L’Ajuntament convida a participar en l’elaboració dels Pla de Barris del districte

El veïnat pot introduir propostes telemàticament i a través d’uns carretons mòbils situats al carrer

El mes passat l’Ajuntament va presentar el nou Pla de Barris 2021-2024, que al nostre districte implicauna pròrroga als barris on ja s’havia dut a terme l’anterior pla, és a dir, la Zona Nord, Roquetes i Trinitat Nova, i la inclusió de nous barris com la Prosperitat, Verdum, el Turó de la Peira i Can Peguera. Ara per ara estan començant els contactes amb les associacions de veïns per definir els punts de cada pla, que tenen per objectiu reduir les desigualtats en àmbits com l’educació, l’ocupació o l’espai públic. Es vol ampliar aquesta pluja d’idees a la ciutadania, però la pandèmia dificulta les trobades i els processos participatius, així que es posen a disposició del veïnat altres vies de participació alternatives.

Fins al 30 de novembre, per exemple, als carrers d’alguns barris s’hi han instal·lat uns carretons mòbils amb materials de difusió i informació sobre el Pla de Barris.

A més, a la plataforma decidim.barcelona es poden consultar tots els processos participatius oberts fins ara, en els quals hi trobareu els de Nou Barris. Aquí s’hi recull la documentació relacionada, les trobades organitzades i les propostes que vagin fent veïnes i veïns. Per poder participar en les trobades o fer-hi propostes, recordeu que cal tenir un perfil de persona usuària de decidim.barcelona.

Amb un pressupost total de 150 milions d’euros, el Pla de Barris impulsarà programes que pretenen generar noves oportunitats en els àmbits més determinants de generació de desigualtats, com són l’educació, la salut, l’habitatge, l’ocupació, la qualitat de l’espai públic i, en aquest nou pla, una mirada més intensa a la vulnerabilitat vinculada a la sostenibilitat ambiental i l’emergència climàtica.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies