Nou Barris, lliure de violències masclistes

La façana de la seu del Districte s’il·lumina de color lila amb motiu dels actes del 25N 

Avui, 25 de novembre, la façana de la Seu del Districte, a la plaça Major de Nou Barris, s’il·lumina de color lila per sumar-se als actes de rebuig a la violència vers les dones. També està previst que es faci un minut de silenci en diversos espais, com la mateixa Seu del Districte, sempre que la situació de la pandèmia ho permeti.

Com cada any, Nou Barris prepara també un munt d’activtiats al llarg del mes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. L’objectiu és posar en valor la necessitat de prendre consciència d’aquesta xacra que és la violència masclista, expressada de múltiples maneres.

Hi ha programades exposicions, teatre, conferències, tallers, concerts, xerrades o formacions. I el divendres 27 de novembre, se celebra l’acte central de Districte, amb la lectura d’un manifest, teatre, coral perfomance, i la marxa “Ens volem vives!”

Tots els actes previstos estan sotmesos a canvis de format i a la possibilitat de cancel·lació en funció de la situació sanitària per la covid-19 i la normativa aplicable que se’n derivi.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies