Encasten un cotxe en una farmàcia de la Guineueta per robar la recaptació

A banda dels danys materials, no hi ha hagut ferits ja que era de nit

Ahir al matí la farmàcia Joan Josep Boncompte Giné, situada ben a prop del CAP Guineueta, es recuperava de l’ensurt de la nit anterior. Cap a les 22.30h del dimecres tres persones van encastar un cotxe contra la persiana de l’establiment. Ho van fer a través de la zona d’òptica, que està en obres, i d’allà van entrar a la farmàcia, on es van endur la recaptació de la jornada. “Actualment la major part dels pagaments es fan amb targeta, així que no ha estat una quantitat gaire elevada. És més les molèsties d’haver d’aturar l’obra per reparar els desperfectes, canviar la porta, tramitar els papers amb l’assegurança… Amb aquesta porta han hagut de fer uns cops impressionants, se n’ha hagut d’assabentar tot el barri – explica Joaquín Cardona, l’encarregat de la farmàcia-. “La part positiva és que ningú s’ha fet mal. I podem seguir treballant, ja que aquesta part la teníem en obres, així que no ens afecta a la feina a la farmàcia.”

En el moment de l’encastament del cotxe, va saltar automàticament l’alarma, i aviat s’hi van presentar veïns i un dels treballadors. Es van trobar amb la persiana i la porta interior destrossada, una de les bastides de l’obra desplaçada uns quants metres i productes tombats. Encara no han pogut analitzar si els assaltants han robat algun medicament, tot i que no sembla el cas. Alguns testimonis van poder memoritzar la matrícula del cotxe, un vehicle robat, segons van certificar Mossos d’Esquadra, els quals han iniciat les investigacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies