Homenatge a Francesc Layret i Foix en el centenari del seu assassinat

L’entitat Nou Barris Taller d’Idees recorden l’advocat laboralista i exregidor de l’Ajuntament de Barcelona

Nou Barris Taller d’Idees és una nova associació cultural del nostre districte, que ha nascut amb la voluntat de col·laborar amb altres entitats, com ara l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris o l’AV Verdum. Ha dedicat els seus primers mesos d’activitat a recordar la figura de Francesc Layret i Foix, advocat  laboralista i exregidor de l’Ajuntament de Barcelona, que va ser assassinat tot just “fa cent anys  a mans d’un pistoler pagat per la patronal”. Durant tres mesos han presentat llibres i dinamitzat xerrades, amb la intenció de recuperar la història d’un personatge que dona nom a una de les places més emblemàtiques de Verdum. Avui organitza allà, a la plaça, l’acte central d’homenatge a Layret.

L’esdeveniment comptarà amb les mesures Covid i en principi cal inscripció prèvia per mail a 9barris.taller.idees@gmail.com però també us podeu apuntar el mateix matí, fins a deu minuts abans de començar la sessió. L’acte constarà de dues parts:

12h Paraules des de Nou Barris en record i homenatge a F. Layret . Intervencions institucionals.

12.30h  Presentació del llibre “Francesc Layret, vida, obra i pensament”, a càrrec del seu autor: Vidal Aragonès

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies