Projectart rep la Medalla d’Honor de Barcelona

Un reconeixement als 35 anys de trajectòria de la nostra entitat informat i innovant al districte de Nou Barris

Volem agrair a totes les persones que han fet possible que ahir recollíssim la Medalla d’Honor de Barcelona al Saló de Cent de l’Ajuntament. A causa de les restriccions i mesures sanitàries no vam poder adreçar unes paraules per agrair a totes aquelles persones que posen en valor la comunicació local i la memòria dels nostres barris.  Ho fem avui des d’un dels nostres canals, el noubarris.net.

I fent memòria, ens adrecem també als joves que l’any 1985 van decidir iniciar l’aventura del que va acabar convertint-se en Projectart. Ells ens van saber transmetre la vocació per donar veu a les veïnes i veïns. La televisió de Nou Barris, el portal d’entitats Noubarris.net, el relligant, documentals … han estat els nostres canals per explicar allò que passa als carrers i recordar també la història que ajuda a construir la identitat de cada barri.

Podem dir orgullosos que, juntament amb altres iniciatives audiovisuals d’altres districtes, vam ser l’embrió del que avui és betevé. Que fa gairebé vint anys ja van començar a combatre la bretxa digital oferint connexió a internet i cursos d’alfabetització digital. El nostre arxiu audiovisual ens ha permès recuperar la història local i reivindicar el patrimoni, gran i petit, del nostre districte.

I tot això ha estat possible gràcies a tots els membres i voluntaris que han participat, participen i participaran dels projectes de l’entitat.

En aquest any que ens ha tocat viure, sabem que molts mereixen la medalla. Els professionals de la sanitat, de la neteja, mestres, infants, gent gran, mares i pares, la ciutat s’ha omplert de milers d’herois i heroïnes que avui mereixen recollir aquest premi. No oblidarem mai els esforços i sacrificis que han fet, perquè la nostra vocació és continuar donant veu a totes les seves històries, grans o petites.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies