Dimecres, febrer 28, 2024
CulturaNou BarrisSocietat

Nou Barris presenta el llibre Linde, un retrat de la Zona Nord i Canyelles

L’obra és fruit del treball de camp dels fotògrafs Myriam Meloni i Arnau Bach per recollir testimonis gent i la vida dels quatre barris

El llibre “Linde (Canyelles, Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona)” publicat per l’Ajuntament de Barcelona, vol ser un recull fotogràfic i testimonial de la gent i la vida d’aquests quatre barris. L’obra és fruit d’un any i mig de treball de camp dos fotògrafs, Myriam Meloni i Arnau Bach. Els autors ofereixen un passeig fotogràfic i sociològic per la frontera nord de la ciutat, amb l’objectiu de donar veu a aquests barris.

Meloni i Bach n’expliquen històries de vida, tractades amb respecte i curiositat i, al mateix temps, amb la mirada artística de la càmera fotogràfica. Així, ofereixen un profund retrat fotogràfic contemporani –gairebé etnogràfic– de tots quatre barris de l’extrem nord de la ciutat, que històricament han allotjat persones de procedències molt diverses. De fet, actualment hi ha gent originària de 187 països diferents i s’hi parlen més de 300 llengües.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies