Nova convocatòria d’oferta pública per a persones amb discapacitat intel·lectual

L’Ajuntament obre un procés de selecció de 27 places d’ajudant de serveis auxiliars amb criteris adaptats per afavorir la diversitat i la inclusió

L’Ajuntament ha obert un procés de selecció de 27 places d’ajudant de serveis auxiliars per a persones amb discapacitat intel·lectual, una categoria de nova creació amb criteris adaptats per afavorir la diversitat i la inclusió a l’Administració municipal.

La sol·licitud per inscriure’s a la convocatòria es pot presentar fins al 21 de desembre i s’adreça a persones amb una condició legal de discapacitat amb un grau igual o superior al 33%, del qual com a mínimel 25% ha de ser de discapacitat intel·lectual.

El7% de les places d’oferta pública municipal es reserven per a persones amb discapacitat reconeguda del 33% o més. Amb la creació de la nova categoria, s’especifica que un 2% d’aquestes places són per a persones amb discapacitat intel·lectual i un 5% per a persones amb altres discapacitats (física, auditiva, visual, etc.).

L’adaptació dels criteris de selecció consisteix a eliminar el temari teòric per a la primera prova, que se substitueix per untest de competències bàsiques amb un màxim de 35 preguntes, i a fer una prova pràctica amb un o més exercicis relacionats amb les funcions del lloc de treball que s’ofereix. No es requereix una titulació mínima i l’entrevista no forma part del procés selectiu, sinó que serveix per conèixer les persones seleccionades i valorar la idoneïtat de cada candidat per a un lloc de treball específic.

Un cop seleccionades, les persones que ocuparan les places tindran l’acompanyament d’un educador o educadora de l’Equip d’Assessorament Laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), que donarà suport en l’adaptació al nou entorn laboral tant a la persona que s’hi incorpora com a la resta de l’equip de treball.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies