Audiència Pública telemàtica a Nou Barris

Les intervencions i respostes es poden seguir en directe a través d’internet  

A partir de les 18h d’avui se celebra a la Seu del Districte una nova edició de l’Audiència Pública de Nou Barris. Amb motiu de les normes de seguretat establertes per la covid-19, la sessió serà telemàtica, amb recollida prèvia de preguntes i intervencions, i emissió en directe.

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin participar han hagut d’enviar les preguntes o intervencions de manera anticipada fins a 48 hores abans de la sessió a través de la plataforma decidim.barcelona.  Aquelles persones que ho han sol·licitat també podran connectar-se a la sessió per videoconferència.  La sessió es pot seguir en directe a través del mateix enllaç del web decidim.barcelona, sense que en aquest cas sigui necessari donar-se d’alta com a usuari/a.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies