Demanen a l’Ajuntament que obri el pàrquing de la plaça dels Eucaliptus

Els veïns de la Zona Nord es concentren i omplen de cartells l’entrada de l’aparcament tancat des de fa un 8 anys

Un grup de veïns i entitats de la Zona Nord de Nou Barris es van concentrar ahir al vespre a les portes del pàrquing de la plaça dels Eucaliptus. Les gairebé 180 places per a vehicles estan buides des que es va construir l’aparcament, aviat ja farà els 8 anys. L’empresa encarregada de la construcció i gestió dels aparcaments, Regesa, va acumular un elevat deute que va acabar amb un decret de liquidació publicat per la Generalitat ara fa un any. Regesa, depenent del Consell Comarcal del Barcelonès, va traspassar els seus béns i serveis a l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona. Ambues administracions, però, també van rebre de retruc els comptes deficitaris que arrossegava l’empresa. L’any passat el Consistori ja va expressar la seva disconformitat alhora d’assumir uns deutes i va expressar la seva voluntat d’arribar a un acord que no desequilibri les finances de l’Ajuntament.  Mentrestant, els veïns veuen com any rere any les places continuen buides. En un primer moment, expliquen que Regesa va oferir-les a la venda als veïns, però hi va haver-hi pocs interessats. Ara, els veïns afirmen que la situació ha canviat i que les places podrien ser de molta utilitat per a les persones que han de desplaçar-se al CAP, la Renfe, l’insitut proper i els serveis de la part baixa de Torre Baró.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies