Recapte d’aliments de l’AFA de l’escola Víctor Català

Les donacions de productes es destinaran a les xarxes de suport del barri

L’AFA de l’escola Víctor Català organitza avui un punt de recollida d’aliments. De 16 a 17h se situaran davant la porta de l’entrada dels grans a l’escola. Elas productes que més necessiten són pasta, llegums cuites, conserves, oli d’oliva, oli de girasol, cacao en pols, sucre, sal, farina, cereals i arròs.  Totes les donacions que es facin aquesta tarda es detinaran a les xarxes de suport del barri.  L’AFA fa una crida a la solidaritat de les famílies i veïns del barri per a que cadascu aporti allò que pugui.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies