Comiat de la façana del Centre Cultural Els Propis

Un espectacle amb un mapping i l’actuació de la Banda Simfònica de les Roquetes abans que hi comencin les obres

El Centre Cultural Els Propis s’acomiada de la seva seu, abans que hi comencin les obres de renovació. Avui al vespre s’ha organitzat un espectacle amb un mapping a la façana i actuació de la Banda Simfònica de les Roquetes. Seguin les recomanacions sanitàries l’aforament estarà limitat a les reserves prèvies fetes al correu del centre: elspropis@gmail.com.

Les obres renovaran completament la façana de l’edifici, que es farà més visible des de la via Júlia. Una senyera presidirà d’una manera molt discreta la façana del centre de difusió de la cultura catalana més important de Nou Barris.  La nova façana serà molt més permeable a la llum natural, que il·luminarà els nous espais. A dins, s’aprofitarà l’estructura actual, però amb modificacions i afegits. D’una banda, es gira la posició de l’escenari a la planta principal, es mou uns metres l’entrada del centre per fer-lo accessible i s’aixeca una quarta planta. De l’altra, s’ampliarà l’altura de l’altell per reconvertir-lo en una tercera planta d’oficines per a les entitats i grups que formen part del centre. L’edifici actual, construït l’any 1955 i de propietat del centre, ha quedat ja petit per al gruix d’associats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies