Acte en defensa del Centre Integral de Salut Cotxeres

SAP Muntanya reclama que l’equipament funcioni al 100% de la seva capacitat

L’AV de Torre Llobeta i Vilapicina ha convocat una concentració per defensar el Centre Integral de Salut (CIS) Cotxeres coincidint amb el seu desè aniversari. La trobada reivindicativa per una atenció sanitària i sociosanitària 100% pública i de qualitat està convocada per avui diumenge a les 12h a la plaça de Carmen Laforet (davant de la biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta).

La plataforma en defensa de la sanitat públicac SAP Muntanya afirma que el Consorci Sanitari i Social de Catalunya que gestiona el CIS Cotxeres manté en l’actualitat gairebé 100 llits tancats al sociosanitari. L’entitat denuncia que aquest recurs públic de primera necessitat com és l’atenció sociosanitària no funciona al 100% d la seva capacitat i demanen repostes als repopnsables.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies