TUrRÓ solidari en favor de la lluita contra la covid-19

La pastisseria Arte-sano crea un torró artesanal especial per recaptar-ne donacions

Aquests dies és fàcil trobar iniciatives solidàries. Una d’elles és el TUrRÓ solidari que ha engegat la pastisseria Arte-sano en col·laboració amb l’AV del Turó de la Peira per tal de recaptar fons que es destinaran a la Marató de TV3, dedicada aquest any a la lluita contra la covid-19.

Es tracta d’un torró artesanal, creat especialment per a l’ocasió, amb amb “molta il·lusió i xocolata”. La barra té un preu de 8,5 euros i la meitat de l’import es destina com a donatiu. El podreu trobar a la pastisseria del carrer d’Espiell, 2. Segons informen des de l’AV del Turó de la Peira, la campanya ha tingut un gran èxit. “La vostra solidaritat ha esgotat existències aquest cap de setmana”. Tant que han hagut de reposar existències. “Continuarem fent els torrons que siguin necessaris fins el diumenge 20 de desembre, dia que tindrà lloc La Marató de TV3, i finalitzarem la campanya el 6 de gener coincidint amb els Reis d’Orient”, expliquen al bloc de l’entitat veïnal.

Foto procedent del Twitter de l’AV Turó de la Peira.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies