La màgia del “nou Nadal de Nou Barris”

Una programació d’espectacles que promouen valors d’igualtat giraran pels barris

Aquest és un Nadal especial, marcat per la covid-19 i la cancel·lació de moltes tradicions, com la cavalcada de Reis o les grans trobades familiars. Tanmateix, des de l’Ajuntament s’han programat set espectacles que aniran girant per diversos barris del districte, per tal d’apropar a petits i grans una mica de la màgia nadalenca. Són espectacles que sota el nom de “El nou Nadal de Nou Barris” transmeten conceptes integradors que promouen la igualtat entre la ciutadania i entre aquest districte i la resta de la ciutat. Si voleu gaudir dels espectacles, heu de fer reserva prèvia, excepte per als espectacles de Roquetes, dels quals us n’hem facilitat l’enllaç en aquesta mateixa notícia.

Podeu consultar el calendari al web de Districte de Nou Barris i, en tot cas, heu de tenir en compte les següents mesures:

Es podran aconseguir les entrades la setmana anterior a l’espectacle. Així doncs, la reserva de cada espectacle s’obrirà set dies abans de la data en què hagi de tenir lloc.
Caldrà que porteu l’entrada impresa o desada al vostre telèfon mòbil.
Cal arribar 25-30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per gestionar correctament les normatives sanitàries de la covid-19.

“El nou Nadal de Nou Barris” ens porta les següents propostes lúdiques, de caràcter familiar i a l’aire lliure, que s’aniran fent a tot el territori del 14 de desembre al 4 de gener:

Un Nadal amb un Nou Ritme. Espectacle de tap dance
“ExhiBeat!”, la companyia que anava a actuar, ha tingut un problema i no arriba a temps. Aquest imprevist desencadena la sortida a escena de tres espontanis del barri que s’organitzaran ràpidament per crear “Tap That Beat! Un Nadal amb un 9ritme”, un espectacle esbojarradament improvisat i frenèticament rítmic. La percussió corporal (body percussion), el claqué i el caixó flamenc seran les eines emprades per divertir el públic assistent

El barri es mou. Espectacle de dansa urbana
La dansa urbana és una disciplina artística que s’ha creat en els carrers de les ciutats d’arreu del món, i escenifica un diàleg entre cultures i ètnies, tot trencant barreres socials. “El barri es mou” portarà aquest concepte a la pràctica en els carrers del nostre districte.

Desastrosus Cirkus. Espectacle de circ
Tres personatges es troben en un espai on a través de les seves relacions ens portaran a un univers de somnis i il·lusions. Amb molta comicitat donaran vida a una varietat d’elements circenses fent esclatar somriures, admiracions i molta poesia.

ReBOOOMbori del Nou Nadal. Espectacle d’animació i música
Espectacle explosiu per agitar el personal. Un remolí que us envestirà amb cançons i jocs musicals que busquen la participació total dels veritables protagonistes de la festa: vosaltres, el públic!

La Portàtil FM. Cançons d’ara i d’abans. Espectacle musical
La proposta de La Portàtil FM basa el seu atractiu en una capacitat bidireccional de comunicació amb el públic, al qual incita a gaudir de les més oblidades danses populars, nadales i tota mena de música folk.

Més Tumàcat: Ens agrada el Nadal. Espectacle d’animació
Als “Més Tumàcat” ens agrada el Nadal i per celebrar-lo amb vosaltres us hem portat una panera plena d’humor, bona música, ovelletes, pastorets i fins i tot un Tió! Viviu la màgia de les festes amb nosaltres i somiarem en un món on cada dia pot ser un nou Nadal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies