Bon Nadal… amb precaució!

Trobades ben ventilades i de màxim de 10 persones 

L’equip de NouBarrisNet us desitgem que gaudiu al màxim d’aquestes festes, tot i que hagin de ser diferents a altres anys. Malauradament la covid-19 continua entre nosaltres i hem de seguir les mesures de precaució per evitar que les celebracions tinguin un convidat no desitjat.

Recordeu, molta ventilació i trobades d’un màxim de 10 persones pertanyents a dues bombolles. Aquestes són algunes de les mesures que es recomanen des de la Generalitat. En aquest enllaç podeu consultar totes les pautes aconsellades per a les trobades nadalenques.

Malgrat que serà un Nadal sense grans reunions ni grans abraçades, esperem que us arribi el toc de màgia nadalenca i que l’any vinent sigui millor.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies