El ‘Nadal del comerç’ convida a espectacles a la Seu del Districte

‘El Pati de Nou Barris s’encén’ també amb un muntatge de llum, color i música

Des de Districte de Nou Barris s’han impulsat tota una sèrie d’iniciatives per, d’una banda, aportar una mica de màgia i il·lusió a unes festes nadalenques diferents, i de l’altra, impulsar les compres al teixit comercial dels nostres barris.

L’Ajuntament ha volgut donar protagonisme als comerços de Nou Barris en un moment econòmic complicat. A més dels espectacles als eixos comercials, s’han programat un seguit d’activitats, com ara espectacles de mitja hora, destinats a tota la família, de circ, màgia, blues i música clàssica. Els passis començaran a les 17.30, 18.30 i 19.30h i caldrà eservar entrada. Per aconseguir-la caldrà fer una compra als comerços associats
 de Nou Barris on hi trobeu el cartell amb la imatge que acompanya aquesta notícia.

La programació és la següent:

22 de desembre. Música clàssica amb l’Orquestra de vent de l’Escola Municipal de Música Nou Barris
23 de desembre. Blues amb el grup Pez Rojo
28 de desembre. Màgia amb Joaquim Matas
29 de desembre. Circ amb Desastrosus Cirkus
30 de desembre. Blues amb la formació de l’Escola Blues Social Club

Però això no és tot. Un cop acabats els espectacles, hi haurà un espectacle de llums i música, batejat com ‘El Pati de Nou Barris s’encén’. Es tracta d’un espectacle continu, d’uns quatre minuts de durada, amb llum, color i música. A banda dels dies assenyalats, també podeu gaudir de l’espectacle sense inscripció prèvia i amb entrada gratuïta tres dies més: demà dilluns 21, així com el 24 i el 31 de desembre.

 

Altres iniciatives nadalenques organitzades per dinamitzar el comerç són les següents:

– El puzzle de Nou Barris. Del 14 al 31 de desembre. Col·lecciona les peces de puzzle i completa el mapa de Nou Barris a la teva nevera. Es poden aconseguir comprant als comerços de Nou Barris identificats amb el cartell de la promoció.
A partir del 14 de desembre i fins a liquidació d’existències.

-Ornamentació d’aparadors del 22 al 30 de desembre. Al carrer de Joaquim Valls i a la Via Júlia, els estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, ubicada a Canyelles des del 2017 i especialitzada en disseny d’interiors, han ornamentat els aparadors de 15 botigues. Aquesta mateixa acció s’ha dut a terme també per part de l’associació Turó de la Peira, que a través d’una empresa ha fet l’ornamentació de 24 establiments. En aquest mateix barri, l’associació EnriquezArte ha elaborat 100 palmeres de 20 cm amb materials reciclats i leds que es distribuiran als comerços del voltant.

-Rasca de Nadal. A Nou Barris, els comerços locals i de proximitat i els mercats distribuiran 33.000 butlletes de rascar entre la clientela. Entre els milers de premis, entrades a museus, espectacles i recintes, i productes dels comerços i tasts a bars i restaurants.

En paral·lel, els establiments repartiran també bosses plegables de la campanya per incentivar la compra de proximitat, calendaris de sobretaula, cartes per als Reis Mags, i exemplars de la revista Time Out.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies