Nou web amb tots els recursos relacionats amb la salut mental a Nou Barris

L’Associació Centre d’Higiene Mental Nou Barris estrena pàgina amb la intenció d’apropar-se més als usuaris

FA 39 anys que ofereixen atenció i assistència al veïnats noubarrienc amb problemes de salut mental, i que duen a terme una participació en consells sectorials de salut i col·laboren amb districte i entitats. Ara, l’Associació Centre d’Higiene Mental Nou Barris ha estrenat un web: https://csm9b.com ,  per afavorir una millor comunicació amb els usuaris de salut mental del districte, al mateix temps que ofereix informació essencial sobre els recursos que s’hi pot trobar.

Des del web s’ha facilitat gestions com demanar cita a algun dels dos centres de salut mental per a adults que té al districte: el Nord, situat la Guineuta, i el Sud, al recinte del CIS Cotxeres. També es pot enviar consultes o suggeriments, i fer servir recursos com els vídeos sobre determinats temes relacionats amb la salut mental. «Anirem penjant vídeos i continguts audiovisuals sobre problemes de salut mental com pot ser trastorns de son o hàbits saludables», explica Paloma Lago, presidenta de l’entitat.

Però sobretot ofereixen informació sobre cadascun dels programes i serveis d’atenció que ha desenvolupat l’entitat en els 39 anys que fa que dona assistència psicòlogica i psiquiàtrica a Nou Barris. Es volen donar eines per, d’una banda, informar les persones interessades sobre els recursos que hi ha per fer front als problemes de salut mental, i de l’altra, trencar estigmes. En aquest apartat figuren programes especialitzats d’atenció a malalts, com el de Trastorn Mental Sever, el de Psicoteràpia Breu o el Codi Risc Suicidi, o serveis d’atenció domiciliària amb el Programa d’Atenció Domiciliària Intensiva (PADI) i el Pla de Serveis Individualitzats (PSI).

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies