Retencions al camins de Collserola per l’operació retorn dels tions

Es queixen indignats de les traves que els suposa tornar a casa amb les restriccions covid

Un cop passats les festes pròpiament nadalenques i acomplerta la missió, aquest cap de setmana els camins de Collserola s’han omplert de tions tornant a casa seva, cosa que ha provocat retencions en alguns dels accessos noubarriencs, com ara el camí de la vall de Can Masdeu o el camí cap a la Font Moguera. I és que els nombrosos tions que tornaven a casa havien de passar també els controls policials, fet que ha provocat la indignació de molts dels troncs. “Hem de tornar de nit, perquè no ens vegin. Per tant, ens saltem el toc de queda. A més, alguns hem de travessar a la comarca veïna i en cpa de setmana encara no és permés… Sabeu com ens és de difícil aconseguir el certificat de responsabilitat i emplenar-lo? Per venir a buscar-nos no van tenir cap problema, les famílies. Però ara que ja els hem cagat regals, ens hem d’espavilar per tornar sols a casa”, es queixava un tió menut amb el document de responsabilitat sota la barretina.

Davant aquestes caravanes, molts tions van decidir tornar enrere i provar sort, de nou, les properes nits. Cal dir que la mjoria s’hi ha pres amb bon humor. D’un bon humor tan contagiós que des de NouBarrisNet us felicitem pel Dia dels Innocents i us animem a provocar les rialles o els somriures al vostre voltant. En un any com aquest, són més necessaris que mai.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies