El final del 2020

Una nit sense grans revetlles i amb toc de queda

Finalment hem arribat al darrer dia d’aquest 2020 que mai oblidarem. Fa un any ens podia semblar una xifra maca i plena d’esperança, però ha acabat sent un any històric en el pèsim sentit. Vam perdre la primavera, la vida quotidiana i, el que és pitjor, moltíssimes vides a causa d’una paraula que encara no ens hem tret de sobre. La Covid-19. Per això, i abans de tot, un record per a totes les famílies que han perdut un èsser estimat, i per a totes les persones treballadores que han contribuït a salvar-ne tantes o que han mantingut amb la seva feina els serveis essencials.

Els 31 de desembre solem apuntar-vos l’agenda de revetlles del districte. Aquest cop serà diferent. Recordeu que les mesures del Procicat recomanen restringir les trobades i no sobrepassar en les reunions el màxim de 10 persones pertanyents a dues bombolles com a màxim. També és important recordar que el toc de queda, tot i que s’ha ampliat fins a les 1h de la matinada i que l’alegria no us pot fer abaixar la guàrdia. Han arribat les primeres vacunes, però el camí encara és llarg.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies